Over 4BodyControl

 

4BodyControl opent haar deuren op 22 oktober 2016 om 15:00u in Sportcenter "de Berckt"

Voor veel mensen is ThermoFit jarenlang een begrip geweest in Baarlo en de wijde omtrek, in 2007 geopend door Francoise op 't Rood in Sportcenter "De Berckt".

Nu 9 jaar later waait er een frisse wind door ThermoFit, onder de nieuwe naam 4BodyControl en met een nieuw gezicht en een studio in een geheel nieuw jasje willen we graag onze vernieuwde trainingsvormen bekend maken.

Onder begeleiding van Malika Verbruggen, een ervaren en gediplomeerde instructrice, proberen we een effectieve maar vooral ook leuke en afwisselende workout te verzorgen.

Onze naam zegt het al, wij gaan je helpen om weer de controle over je lichaam in handen te krijgen, echter wel op een bewustte manier, geen strenge diëten, geen tijdrovende onhaalbare trainingsprogramma's, geen jojo effect maar bewust worden van je leef en eet gewoonten en je ondersteunen om deze op een gezonde en vooral ook leuke manier te doorbreken, om dit te bereiken werken we ook samen met een BGN erkende gewichtsconsulente. 


Sport moet weer leuk worden, je krijgt ontspanning door de inspanning die je geleverd hebt, als je bewust wordt dat je met gezonde voeding en voldoende beweging niets hoeft te laten voel je je lekkerder in je vel.